Sana proteinový chléb

Sypká směs (400g) pro přípravu proteinového chleba byla vyvinutá speciálně pro pečení v domácí pekárně Sana, ale můžete ho upéct i v troubě. Na zadní straně balení najdete návod pro oba způsoby. Směs vyvinula Ing. Jana Platilová, specialistka na redukční kurzy se spalovacím cvičením.

  • CENA

    119 Kč

Jak upéct proteinový chléb Sana

Směs byla vyvinuta speciálně pro pečení v oblíbené domácí pekárně Sana, ale můžete péct i v troubě.

K pečení v pekárně i v troubě budete potřebovat:

  • 400 g směsi (1 balení)
  • 7 g sušeného pekařského droždí Noli nebo cca 1/3 kostky čerstvého pekařského droždí Fala
  • 380 ml studené vody
    • pšeničný vitální lepek, lněná semínka, sójová mouka odtučněná, slunečnicová semena, pšeničná mouka, sójová drť (obsahuje arašídy), sušený žitný kvas, sůl, ječný slad, zlepšující přípravek (cukr, ječná sladová mouka, enzymy, látka zlepšující mouku: kyselina askorbová).

      Může obsahovat vejce, mléko, sezam, hořčici a lískové ořechy.

    • Proteinový chléb Sana si můžete dát ke snídani, ale klidně i k večeři. Je zvlášť vhodný pro každého, kdo hubne a udržuje váhu nebo se snaží o budování svalů. Redukční, udržovací i nabírací režimy vyžadují více bílkovin ve stravě – pokud se postaráte o jejich dostatečný přísun, výsledků se dočkáte rychleji. Je příjemné, že se vůbec nemusíte vzdávat pečiva!

      100 gramů hotového chleba obsahuje:

      • 30 g bílkovin
      • 12 g tuků
      • 7 g sacharidů
      • 7 g vlákniny
      • 270 kalorií

    Napište nám

    © Dark Side. All rights reserved. Powered by Dark Side